Tuotteet

DENOVA PRO

Denova Pro on Suomen suosituin hoitolasarja. Laajasta valikoimasta löydät ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, ikäryhmille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Tuotteisiin on valittu tehokkaimmat luonnon raaka-aineet, jotka ovat testattu tehokkaiksi ja tyytyväiset asiakkaat ovat vahvistaneet tuotteiden toimivuuden.

Denova Pro -tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Denova Pro -hoitotuloksiin voit luottaa!

 

 


WELLA INVIGO

Nykyajan hektisen elämäntapojen myötä on vaikea löytää aikaa pysähtyä, hengittää ja ladata sekä fyysisiä että henkisiä akkuja. Tämä heijastuu myös hiuksiimme. Tämän mielessäpitäen on Wella Professionals on kehitellyt uuden INVIGO:n, korkealaatuisen hiustenhoitosarjan, joka antaa pikaista hoitoa hiuksille. INVIGO sisältää yli 76% luonnollisia tai luonnosta peräisin olevia ainesosia.

 

EIMI

EIMI - hiustenmuotoilutuotteet hoitavat ja suojaavat hiuksiasi kuumuudelta, kosteudelta ja auringolta. "EIMI- tuotteilla voit luoda omaa persoonaasi ilmentävän hiustyylin ja korostaa omaa uniikkia tyyliäsi. Näillä tuotteilla saat helposti aikaiseksi rakennetta, kiiltoa, tuuheutta tai sileää viimeitelyä." - Wella Professionalsin muotoilupuolen globaali luova johtaja Eugene Souleiman.

 

 

PEASE

Paese on italiaa ja tarkoittaa maata. Paesen meikit pohjautuvat maaperän hoitaviin mineraaleihin ja luonnollisiin ainesosiin, joita on jopa 60% koostumuksesta. Tunnet eron meikkien keveydessä, peittävyydessä ja väripigmenteissä.

Meikkien mineraalit kuten katinkulta ja katalonialainen savi hoitavat ihoasi ja peittävät sen pienet virheet. Bambu ja riisi tekevät puutereista höyhenenkevyitä. Mehiläisvaha ja arganöljy korostavat värien loistoa. Tuloksena luonnollisen kaunis iho!

Paese yltää maailman parhaiden meikkisarjojen tasolle - laatua edullisella hinnalla!

 

MAGIC SILVER

Magic Silver korusarjaan kuuluu sekä klassisen kauniita että moderneja koruja. Kaikki korut ovat yksittäin pakattuja ja nikkelivapaita laatutuotteita, joissa on käytetty aitoa 925-hopeaa. Laadullisesti vastaavia koruja myydään kultasepänliikkeissä.

Korujen hinnat alk. 7,90€